Om oss

Mockfjärds Redovisning AB bildades 2015. I dagsläget är vi sex stycken som arbetar inom företaget. Det är Annika Sturesson som är ägaren till företaget, Ulrika Martinsson, Catrin Johansson, Lina Persson, Annica Östman och Erika Sturesson. Mockfjärds Redovisning AB köpte upp företaget Mockfjärds Revisonsbyrå där både Annika och Ulrika har arbetat sedan 2006. Vi ville sedan förstärka företaget och få in lite nya fräscha idéer vilket ledde till att Catrin och Lina började arbeta på företaget. Catrin har som skogsägare, erfarenheter och kunskaper om skogsbruk och Lina är utbildad redovisningsekonom och kommer närmast från en tjänst i Handelsbanken. 

2023 förstärktes byrån av Annica Östman som har en utbildning till högskoleekonom, och i februari 2024 började även Erika Sturesson hos oss som administratör och ekonomiassistent. 

Tack vare den erfarenhet och kompetens som finns i företaget kan du som kund känna dig trygg med de tjänster som vi erbjuder. Vår målsättning är att vara den självklara kontakten när du behöver hjälp och råd med ditt företag. Om vi inte kan hjälpa dig med ditt problem så hjälper vi dig till rätt kompetens. Vi utför det mesta av vårt arbete på kontoret men kan även hjälpa dig på plats tack vare våra molnbaserade redovisningsprogram.

Din personliga integritet är viktig för oss och vi arbetar på olika sätt för att skydda och respektera den. Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR) genom att inte använda dina personuppgifter till mer än det nödvändiga, men även genom att arbeta seriöst med säkerhet och dokumentation. Kontakta oss gärna om du har frågor kring vårt arbete med GDPR.